Misschien vind je wel – net als ik – heel veel dingen leuk. Dingen die leuk of goed zijn voor je ondernemerschap. Misschien zorgt dit bij jou – net als bij  mij – voor onrust in je hoofd. Want al die dingen passen niet allemaal in mijn week. (misschien denk jij wel, Riëtte is heel gestructureerd) maar dat ben ik dus helemaal niet)

Hieronder geef ik je een tip wat mij meer focus geeft.

Schiet er een idee in je hoofd? Zet het op een post-it en plak het op een a4 of je whiteboard onder het kopje ‘nieuwe ideeën‘. Pak één idee dat je de komende weken helpt in je ondernemerschap. Heb je dit idee afgerond? Kijk dan weer naar je ideeën. Vaak schieten er ideeën in je hoofd die op dat moment briljant lijken en na 2 weken al helemaal niet meer relevant zijn.

Probeer het uit en ik vind het leuk als je laat weten of dit voor je werkt.