Misschien krijg je wel jeuk van de woorden “missie & visie”. Toch vormen je missie en visie de basis voor o.a. je bedrijf of je werk. Missie is niets anders dan: waar sta je voor. Als persoon en/of als bedrijf. Als je weet waar je voor staat, dan kun je ook je visie bepalen. Je visie is de richting die je opgaat.

Tijdens mijn vakantie heb ik nagedacht over mijn missie. En die is onveranderd gebleven. Ik gun iedereen meer voldoening uit zijn of haar dag. (mijn missie) En dat doe ik door het geven van workshops en coaching op het gebied van timemanagement aan ondernemers & medewerkers. (visie).

Omdat ik mijn missie en visie helder heb, weet ik waaraan ik mijn tijd wil besteden. Het biedt mij houvast voor mijn blogs & mails, voor de verdieping van mijn vak, mijn aanbod en het draagt bij aan mijn herkenbaarheid. (wanneer ga ik naar Riëtte en wanneer niet)

Heb jij je missie en je visie helder? Waar sta en ga jij voor? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.