Wekelijks bel ik een paar mensen uit mijn netwerk. En waar de één het heel druk heeft, zijn bij een ander de opdrachten bijna helemaal opgedroogd. De vraag die ik dan stel is: wat doe je met je netwerk? En dan krijg ik heel verschillende antwoorden. Maar als ik de vraag stel: welk ritme heb jij in het netwerken? Dan blijft het stil en is het antwoord, eigenlijk geen. En dat is jammer….. want of je het nu druk hebt of rustig, besteed een paar uur per week aan je netwerk. Bel wekelijks een paar mensen op en vraag hoe het gaat met de business in deze tijd. Hiermee bereik je twee doelen: je bent weer even in beeld (zichtbaarheid) en je kunt je klant tips geven op de vragen die hij of zij heeft (je expertise laten zien). Hierdoor blijf je in beeld bij je klant en is de kans groter dat de klant aan jou denkt als er iets speelt. Succes en let goed op jezelf en de mensen om je heen.