Regelmatig krijg ik de vraag: Riëtte hoe kan ik klanten werven? Wat ik dan laat zien, is bovenstaande tekening. Je wilt klanten werven. En dan komt het….wat vind je dan? Vind je dat je iets te bieden hebt aan je klanten? Of vind je dat niet? Wat je vindt, zorgt er namelijk voor wat je vervolgens gaat doen. Als jij vindt dat je geen waarde biedt, dan ga je niets delen en word je onzichtbaar. Vraag daarom eens aan een paar mensen om je heen hoe ze jou ervaren. Hoe meer je in gesprek gaat hoe meer je leert over de waarde die je biedt. En als jij weet welke waarde je biedt, dan kun je tips delen met je klanten of iemand uitnodigen voor een kop koffie of thee. Dan word je zichtbaar en dat is de basis om klanten te werven. Ben jij benieuwd hoe ik jou verder kan helpen om klanten te werven? Kies dan voor een GRATIS actiegesprek. In dit gesprek vraag ik je wat je al gedaan hebt om klanten te werven en laat ik je zien hoe jij klanten kunt werven op de manier die bij jou past. Lijkt dit je wat? Klik dan op CONTACT vul je gegevens in en dan neem ik contact met je op.