Op 13 december jl. werd ik verrast: ik was genomineerd voor de VOAwards in de categorie ZZP. Samen met nog 14 ondernemers streden we op donderdagochtend 12 januari om een VOAward. Helaas heb ik geen award gewonnen, maar alleen de nominatie was al een feest op zich.

Hoe gaaf is het als mensen op je stemmen. Dat voelt als een erkenning voor mij en mijn bedrijf. Of zoals een klant het omschreef: Riëtte, hiermee word je bevestigd dat je op de goede weg bent. Fantastisch om te horen.

Nu is het alweer 1 februari en ben ik druk met het uittesten van een tool: de Tijd- en omzettool. Deze tool helpt ondernemers om zicht te krijgen in hun tijdbesteding, uurtarief en aanbod. Met als doel om je business terug te brengen naar je kern. Om ruimte en lucht te creëren in al je activiteiten. Om richting en focus aan te brengen. Iets dat bij veel ondernemers ontbreekt en wat ik ze gun.

Denk je bij het lezen? Ik wil ook meer focus in mijn business? Doe dan mee met de online groeisessie ‘Helicopterview op je bedrijf’..