Het is februari en ik ben nu bijna 1 jaar ondernemer. En wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar. Opleiding tot coach, workshops gegeven en binnenkort ga ik een eerste training geven bij een bedrijf. Ook heb ik in het eerste jaar geleerd wat het is om ondernemer te zijn. Spanning, onzekerheid en ook een enorme voldoening als een klant tevreden is. Wat ik ook heel leuk vind is dat er veel oud-collega’s zijn die mijn LinkedIn berichten lezen. En ook vrienden, familie en mensen uit mijn netwerk. Heel erg bedankt voor jullie support. Wat ik in het afgelopen jaar heb geleerd, is om jezelf te laten zien. Dat is best eng maar heeft me ook hele mooie nieuwe contacten opgeleverd. De komende weken ga ik tips plaatsen over zichtbaarheid. Hoe kun je jezelf laten zien op de manier die bij jou past. Tot volgende week.

Ik ontvang graag tweewekelijks praktische ondernemerstips & nieuws in mijn mailbox.

U bent succesvol aangemeld