Herken je dit? Je bent goed in je vak maar het ondernemerschap vind je eigenlijk best lastig. Daarom ga je nog meer tijd besteden aan je vak (cursussen en opleidingen volgen) om maar te voorkomen dat je moet gaan werken aan je ondernemersvaardigheden. Maar zonder ondernemersvaardigheden geen succesvol bedrijf. En daar ben je niet voor gestart. Vandaag een 6 stappenplan dat mij helpt om het ondernemerschap te relativeren en eraan te blijven werken:

  1. Doelen stellen

2. Doen

3. Fouten maken

4. Veel leren

5. Bijsturen

6. En dan hopelijk scoren

Ik hoop dat je hiermee weer een stap zet in je ondernemerschap. Wil je weten hoe ik je verder kan helpen in je ontwikkeling als ondernemer? Ga dan naar GRATIS TIJD op mijn website, maak een kennismakingsafspraak en dan praten we verder.

Wat leuk dat je op mijn site kijkt…


Laat je gegevens achter om tweewekelijks ondernemerstips & nieuws in je mailbox te ontvangen.

U bent succesvol aangemeld